torstai 26. maaliskuuta 2009

Päivitystä

Päivitystä..
Kolmas päivä täällä.
Edelleen viihdyn :) kelit on olleet parhaat mahdolliset.

tänään kiertelin bussilla ympäri kaupunkia, ei niillä kalliilla turistibusseilla, vaan normi julkisilla.
Auckland on kyllä jumalattoman kaunis kaupunki, täytyy sanoa, vaikka jossain pallontallaajissa tms. haukkuivatkin kaupunkia lähinnä DDR-tyyliseksi ankeaksi paikaksi.

Kävin katsomassa Backpackers car marketin tarjontaa, paikka johon turret saa jättää autonsa myytäviksi pientä korvausta vastaan.
Ei kuitenkaan ollut mitään mielenkiintoista, vaneja olisi ollut kyllä hyvin tarjolla, varustettuina erilaisilla camping-kamoilla
Itse kuitenkin mieluummin asustelen esim. hostellissa, kuin autossa.. nyt talven tullessa voipi tulla kylmäkin..

Myöhemmin Queens Streetillä erään kahvilan ilmoitustaulun autoilmoituksia katellessa, tuli joku Saksalaismimmi päivittämään kärrynsä hintaa alaspäin Ja hetken päästä oltiinkin jo mt. Edenin kaupunginosassa tsekkaamassa kottero. Kaupat sovittiin, ja huomenna olen 1985 Honda Accordin onnellinen (??!) omistaja.
Kävin heittämässä pikaisen lenkin (400metriä) pitemmälle en uskaltanut koska en ole vielä sinut oikeapuolisen liikenteen, ja hallintalaitteiden kanssa (oli sentään automaattivaihteisto) Hinta oli kuitenkin kohtalainen 800nzd (331Eur) ja mikäli oiken ymmärsin, niin katsastuskin on voimassa, vaan mistäpä noista tietää :) :)

Noh , pakkohan se kuitenkin joku liikkumaväline on hankkia, koska vaikka olenkin säästäväinen, vaatimaton ja alhaiseen elintasoon tottunut (olenhan suomalainen) niin en minäkään pelkällä pyhälle hengellä elä
ja jostain on saatava pätäkkää ettei tarvitse jo tulevana syksynä palata suomeen räntäsadetta ja pimeää vastaanottamaan :)

Elannon saamiseen ja liikkumavälineen tarpeellisuuteen liittyen olen siis alustavasti luvannut eräälle jobbarille, että olen tukka kammattuna ja henki raikkaana 1. huhtikuuta "Te Puke" -nimisessä mestassa valmiina poimimaan kiivihedelmiä :) :)

Tässä muutamia kuvia, ja kuvauksen harrastajille tiedoksi, kaikki on otettu Sony-Ericssonin kamerakännyllä, koska oikean kameran osto saattaa venyä hieman...
Lisää päivityksiä myöhemmin, ja yritän ottaa kuvan uudesta autostani, jolle on entinen Saksalaisemäntänsä antanut nimen "Frodo" (!)

Ei kommentteja: